Consens-us is een vriendelijk, dynamisch en flexibel bedrijf. Al jaren is Consens-us een begrip op de markt van waterontharding. De hoofdvestiging is in Zwolle, maar er wordt geleverd door heel Nederland. Als je op zoek bent naar de beste waterontharders voor een eerlijke prijs, dan is Consens-us hét adres voor jou! Transparantie en gastvrijheid staan hoog in het vaandel.

Gratis advies

Consens-us levert goed advies bij je thuis of op de bedrijfslocatie in Zwolle. Door middel van een vrijblijvende demonstratie kun je de voordelen van zacht water van dichtbij ervaren. Door een afspraak te maken kun je een goed en compleet beeld krijgen van de mogelijkheden.

Huishoudelijke markt

Het Service-Garantiesysteem biedt de eindgebruiker een All-in garantie van 10 jaar. Het type waterontharders is Waterboss. Waterboss-toestellen zijn speciaal ontworpen voor de huishoudelijke markt. Daarnaast zijn ze ook zeer geschikt voor gebruik in de kleine industrieën  Alle apparaten zijn standaard uitgerust met de benodigde internationale goedkeuringen. Naast dat je een waterontharder kunt kopen, kun je er ook een leasen.

Door het formulier rechts in te vullen neemt Consens-us zo snel mogelijk contact met je op.

Consens-us
Consens-us
Lichterweg 6
8042 PW Zwolle – NL
Kamer van Koophandel: 05080372