Snelle levering

Binnen 24 uur mogelijk

Volledig gemonteerd

Onze installateurs regelen alles

Beste Kokendwatekraan

Kies voor kwaliteit
Quooker kokendwaterkraan afbeelding 3
Quooker-kokendwaterkraan-afbeelding-2
Quooker-kokendwaterkraan-afbeelding-1
Kokendwaterkraan-quooker--afbeelding-4

Laat je gegevens achter

Laat je gegevens achter voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij zullen binnen 1 werkdag contact met je opnemen. [contact-form-7 404 "Not Found"]

Veel gestelde vragen

Wat is het energie verbruik van de kraan?
Een gemiddeld huishouden gebruikt ongeveer 1000 liter per jaar. Als we gaan kijken naar de energie kosten die hierbij horen, is het goedkoper om de kokend water kraan te gebruiken, dan een waterkoker. Het gebruik van een waterkoker kost meer. Als de kraan niet gebruikt wordt zijn de kosten 5 euro cent per dag (stand by kosten)

Kan ik zelf het onderhoud uitvoeren?

90% van de klanten voeren zelf het onderhoud uit. Dit is vrij eenvoudig en hierbij wordt de nodige ondersteuning aangeboden.

Komt er echt kokend heet water uit de kraan?

Het water dat uit de kraan komt heeft een temperatuur van 110 graden celcius. Het is dus echt kokend en steriel water wat uit je kraan komt.

Over de kokendwaterkraan van Quooker

Het gebruik van een kokendwaterkraan in Nederland begint flink toe te nemen. Dat is niet heel gek, als je kijkt naar alle voordelen die een heet water kraan met zich mee brengen. De bekendste kokend water kraan die verkrijgbaar is, is die van het merk Quooker. Wij zijn een officiële dealer van dit merk. Hierdoor kunnen wij jou altijd een scherpe prijs aanbieden. Zou je graag meer informatie willen over deze kraan en over de mogelijkheden? Laat dan je gegevens achter. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen met vrijblijvende informatie.

Voordelen kokend water kraan

Kraan van Quooker voor kokend water

Er zijn meerdere redenen te bedenken waardoor de waterkraan van Quooker een toevoeging is aan jouw keuken. We zullen de voornaamste redenen waarom mensen zo tevreden zijn over deze kraan benoemen.

- Je krijgt direct kokend heet water uit je kraan! (je hoeft niet te wachten tot hij warm wordt zoals bij de normale kraan)
- Snel een kop koffie of thee maken? Geen probleem het is mogelijk doordat het water direct kokend uit de kraan komt.
- Eenvoudig voor het snel blancheren van groenten en fruit.
- Perfect om babyspullen etc. te desinfecteren.
- Ontvel tomaten door ze onder de kraan te houden.
- Er is geen extra ruimte voor nodig, je gebruikt dezelfde kraan als voor het gewone water.
- De kraan van Quooker is zeer energie bewust, het heeft een standby gebruik van slechts 5 euro cent per dag. Dit tot tegenstelling van waterkokers etc.

Je kunt je wel voorstellen welke gemakken en besparingen het met zich mee brengt door rechtstreeks heet water uit je kraan te krijgen. Mocht je nog twijfelen, laat dan gerust je gegevens achter. Je kunt bij ons terecht met al je vragen.

Kokenwaterkraan prijs en modellen

De kokenwaterkranen van Quooker zijn in verschillende prijsklasse en modellen verkrijgbaar. Als eerst heb je de kraan, deze is in verschillende stijlen verkrijgbaar. Zo kun jij zelf kiezen welk model het mooiste staat in je keuken. Daarnaast moet er een reservoir worden aangeschaft. Deze zorgt er voor dat het water altijd kokend uit de kraan kan stromen. De reservoir is zeer compact en past eigenlijk in ieder keukenkastje. Een compleet werkend systeem kan al gekocht worden voor minder dan 1000 euro, dit is natuurlijk afhankelijk van je wensen. Vraag een vrijblijvende offerte aan om achter de kosten van jouw ideale kraan te komen.